"Антонов" націлився на створення принципово нових літаків

Укрінформ
Фахівці "Укроборонпрому" та "Антонов" увійдуть до спільної робочої групи, яка впродовж місяця має розробити програму розвитку підприємства.

Таке рішення стало результатом робочої наради на ДП "Антонов", проведення якої ініціював генеральний директор Укроборонпрому Павло Букін.

"Ключовим механізмом розвитку підприємства має бути чіткий план розвитку "Антонова". "Антонов" є лідером авіаційного кластеру Укроборонпрому, як провідний інноваційний центр авіабудування світового рівня. Цей план має бути розроблений робочою групою, до складу якої увійдуть фахівці "Антонова" та Укроборонпрому. І одним із завдань Концерну є забезпечення можливості опанування "Антоновим" нових компетенцій у співпраці з міжнародними партнерами. "Антонов" здатний стати ланкою у  міжнародному ланцюгу авіабудування", – заявив під час наради Букін.

Читайте також: Керівник Укроборонпрому назвав пріоритетні завдання для концерну

Він акцентував увагу на необхідності випуску літаків у інтересах Міноборони України, що дасть змогу створити принципово нові зразки літаків і значно розширити можливості Збройних Сил України.

Зазначається, що це були перші відвідини генерального директора Укроборонпрому Павла Букіна підприємства, яке входить до складу Концерну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-