БПП назвала свого кандидата на посаду голови НБУ

БПП назвала свого кандидата на посаду голови НБУ

Укрінформ
Сьогодні фракція “Блок Петра Порошенка” на вечірньому засіданні заслухала програму діяльності Нацбанку до 2020 року, яку представив кандидат на посаду голови НБУ Яків Смолій.

Про це повідомляє сайт БПП.

За словами Якова Смолія, стратегічними напрямками розвитку НБУ стануть: низька та стабільна інфляція; стабільна, прозора та ефективна банківська система; відновлення кредитування; ефективна модель регулювання фінансового сектору; лібералізація валютного регулювання та доступність фінансових послуг.

Народні депутати фракції БПП поставили Смолію низку запитань та ухвалили рішення підтримати його призначення на посаду голови Національного банку, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Парубій озвучив ключове кадрове питання Ради цього тижня

Нагадаємо, що 22 лютого голова ВР Андрій Парубій повідомив, що Верховна Рада 1 березня розгляне питання звільнення Валерії Гонтаревої з посади голови Нацбанку та призначення на неї Якова Смолія.

«Є готовність до розгляду кадрового питання - призначення голови Національного банку і звільнення попереднього голови Нацбанку. Це питання попередньо планується на четвер (1 березня - ред.) цього пленарного тижня для розгляду», - сказав спікер ВР.

23 лютого Ірина Луценко повідомила, що Валерія Гонтарєва готова прозвітувати у Верховній Раді про свою діяльність на посаді голови Нацбанку.

26 лютого Парубій назвав обрання голови Національного банку України ключовим завданням поточного пленарного тижня Ради. За його припущеннями, це кадрове питання "займе близько півтори години часу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-