Ціну Укргазбанку у ході приватизації визначать ринок та інвестори - Мінфін

Ціну Укргазбанку у ході приватизації визначать ринок та інвестори - Мінфін

Укрінформ
У Міністерстві фінансів України вважають, що в ході приватизації ПАТ АБ “Укргазбанк”, ціна банку буде визначена ринком та безпосередньо інвесторами, які конкуруватимуть за його придбання.

Про це на прес-брифінгу щодо схваленої урядом стратегії розвитку Ощадбанку на 2018-2022 роки та стратегії розвитку державного банківського сектору в цілому сказав міністр фінансів Олександр Данилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не можу назвати конкретну цифру (яку може отримати держава від приватизації Укргазбанку - ред). Розпочинаючи приватизаційний процес, ціна буде визначена конкурсом. Ми пропонуємо банк, а інвестори будуть пропонувати свою ціну",- сказав Данилюк.

Він зазначив, що зі свого боку, зараз головне, що може забезпечити держава, так це те, що мають бути забезпечені прозорі умови приватизації.

"Ціна визначається ринком. Я впевнений, що в результаті приватизації буде знайдено нового власника який дасть можливість банку розвиватися", - додав міністр.

Читайте також: Данилюк розповів, коли створять наглядові ради в Ощадбанку та Укрексімбанку

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство фінансів планує реалізацію стратегії розвитку державного банківського сектору та продаж Укргазбанку та ПриватБанку у 2020 та 2022 роках відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-