На Львівщині відкрили завод із переробки меду

На Львівщині відкрили завод із переробки меду

Укрінформ
Завод із переробки меду і продуктів бджільництва відкрився на Львівщині.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

"Це єдине підприємство такого гатунку в області. Інвестиції в нього склали 20 мільйонів гривень. Тут створено 50 нових робочих місць з хорошою заробітною платою",- зазначив голова ЛОДА Олег Синютка.

Виробничі потужності підприємства складаються із цехів по прийманню сировини, переробки меду та гомогенізації, складу готової продукції, механічної майстерні, котельні з економними та екологічними котлами.

Підприємство виготовляє гомогенізований акацієвий, липовий, гречаний, соняшниковий, мед та мед із різнотрав`я. Його продукція експортується в Польщу, Австрію, Італію, Канаду. Кожна партія має експертний висновок.

Читайте також: Китайці хочуть виробляти електробуси на Львівщині

Підприємство має змогу регулярно поставляти поліфлорний (зібраний з різних видів рослин) або монофлорний мед (зібраний з одного виду рослин) загальним обсягом до 500-1000 тонн в рік.

У планах – створення органічної та промислової пасіки, започаткування виробництва фасованого меду, налагодження виробництва інноваційних лікувально-профілактичних засобів на основі продуктів бджільництва та екологічно безпечних препаратів для бджіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-