АМПУ проведе днопоглиблення в портах Дунайського регіону

АМПУ проведе днопоглиблення в портах Дунайського регіону

Укрінформ
Адміністрація морських портів України (АМПУ) проведе технічне обслуговування акваторій морських портів Ізмаїл та Рені для підтримки навігаційних габаритів шляхом експлуатаційного днопоглиблення.

Про це повідомляє прес-служба АМПУ.

«У 2018 році АМПУ проведе днопоглиблення у всіх портах: маленьких і великих, прибуткових і дотаційних. Ключовим для нас є забезпечити безпеку судноплавства, паспортні глибини і можливість повноцінної роботи для стивидорів. Раніше ми анонсували днопоглиблення в Дунайських портах, зокрема, в Ізмаїлі і Рені, і ось цей тендер оголошено. Ми традиційно запрошуємо найширше коло днопоглиблювачів до участі. Водночас, очікуємо, що цей проект становитиме особливий інтерес для національних компаній», - зазначив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Орієнтовна вартість експлуатаційного днопоглиблення становить майже 36 млн грн. Загальний орієнтовний обсяг грунту, що підлягає обробці, становить 200,0 тис. куб. м, в тому числі: на ділянках акваторії Ізмаїльського морського порту - до 156,0 тис. куб. м і на ділянках акваторії Ренійського морського порту - до 44,0 тис. куб. м. З цією метою підприємство оголосило процедуру відкритих торгів в електронній системі Prozorro, з інформацією можна ознайомитися за посиланням. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 12 березня 2018 року, електронний аукціон відбудеться 17 квітня 2018 року. До участі запрошуються національні та іноземні днопоглиблювальні компанії. Запланований термін проведення днопоглиблення становить не більше чотирьох місяців.

Читайте також: Новий розрахунок ставок портових зборів має бути до кінця квітня - Кістіон

"Проведення зазначених заходів дозволить зберегти нинішню позитивну динаміку зростання вантажообігу в Дунайських портах, які з початку 2018 року, значно наростили обсяги оброблених вантажів, збільшивши перевалку в 5 разів - до 316,5 тис. тонн", - підкреслили в Адміністрації морпортів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-