Приватбанку призначили голову правління

Приватбанку призначили голову правління

Укрінформ
Національний банк вітає призначення голови правління "ПриватБанку" Петра Крумханзля, кандидатуру якого вчора узгодило правління Національного банку.

Такий допис з'явився у Фейсбуці НБУ.  

"Перед новим топ-менеджментом найбільшого банку країни стоять амбітні виклики: "ПриватБанк" має відновити стійку бізнес-модель та водночас зберегти іноваційність попри тягар проблем, які дісталися державному банку у спадок від колишніх власників", - йдеться у повідомленні. В НБУ зауважили, що "це завдання наразі ускладнене маніпулюванням екс-власниками окремими ЗМІ для тиску на хід розслідування підозрілих операцій, які відбувалися в банку до націоналізації".

Читайте також: Не лише Приват: НБУ за рік виявив підозрілі операції клієнтів 40 банків

Перший заступник голови правління Приватбанку Галина Пахачук зазначила:"Ми розуміємо, що сьогодні наше спільне завдання - це повернення до бюджету сотень мільярдів гривень, спрямованих на підтримку банку в період націоналізації та протягом 2017 року. Це реалізується в першу чергу шляхом прибуткової роботи, і відповідно сплати податків, так і повернення активів так званого "токсичного" портфеля, сформованого попередніми власниками банку".

За її словами, аудит операцій, який проводиться в банку як НБУ, так і самим банком та залученими міжнародними визнаними компаніями в світі - це важлива і потрібна для країни робота, і передача інформації регулятору не є порушенням банківської таємниці. За кожним фактом розкриття банківської таємниці, в тому числі шляхом публікації закритої службової інформації в ЗМІ, банк вестиме ретельне розслідування. У нас попереду ще не проста велика робота щодо судових процесів по поверненню втрачених коштів, і ми б не хотіли в цьому питанні маніпуляцій, щодо таких чутливих питань як банківська таємниця та інтереси і захист особистих даних наших клієнтів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-