Не лише Приват: НБУ за рік виявив підозрілі операції клієнтів 40 банків

Не лише Приват: НБУ за рік виявив підозрілі операції клієнтів 40 банків

Укрінформ
Національний банк у 2017 році направив до правоохоронних органів 33 пакети документів з інформацією про здійснення клієнтами понад 40 банків підозрілих фінансових операцій.

Про це на брифінгу на тему щодо запитів про клієнтські рахунки в ПАТ КБ "ПриватБанк" сказала заступник голови НБУ Катерина Рожкова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У 2017 році Національним банком було передано до правоохоронних органів 33 пакети документів про фінансові операції великої кількості клієнтів, незаконність (таких операцій - ред.) була підтверджена фахівцями Національного банку", - сказала Рожкова.

Вона зазначила, що дана інформація стосувалась клієнтів понад 40 банків.

Читайте також: НБУ пояснив причину запитів про клієнтські рахунки в ПриватБанку

Як повідомляв Укрінформ, у межах інспекційної перевірки ПАТ КБ "ПриватБанк" Національним банком було запитано інформацію про фінансові операції понад 6 тисяч фізичних осіб. Також напередодні представники "1+1 Медіа" заявили, що департамент виїзних перевірок банків Національного банку запросив у "ПриватБанку" виписки з рахунків, відкритих і в головному офісі, і в кіпрській філії, на імена топ-менеджерів, журналістів і ведучих телеканалу, а також співробітників "Кварталу 95".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-