В Україні уже 100 небанківських компаній мають право на валютні операції

В Україні уже 100 небанківських компаній мають право на валютні операції

Укрінформ
Нацбанк видав компанії з управління активами "Інвест Консалтинг" (компанія InCo home, - діяльність з залучення інвестицій у будівництво нерухомості) генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій.

Про це йдеться у прес-релізі компанії, що є у розпорядженні Укрінформу.

"Ліцензія надає право компанії на здійснення господарської діяльності у валюті, а саме: діяльність з управління активами інституціональних інвесторів (діяльність з управління активами), пункт 10, частина перша статті 4 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг", - йдеться у повідомленні.

За словами керуючого партнера InCo home Юрія Сокольницького, генеральна ліцензія відкриває компанії гарні перспективи в частині залучення іноземних інвестицій, здійснення резидентами прямих і портфельних інвестицій за межі країни. 

"Сьогодні є запит з обох боків: готовність українців вкладати гроші в іноземну нерухомість, в акції іноземних компаній, а також інтерес і бажання з-за кордону інвестувати капітал тут, в Україні, і ми зробили необхідний крок для задоволення таких запитів", - відзначає Сокольницький.

Читайте також: НБУ на другому за день аукціоні купив $80,8 мільйона

КУА «Інвест Консалтинг» стала сотою компанією в Україні з діючою генеральною ліцензією НБУ на здійснення валютних операцій серед небанківських фінансових установ.

InCohome - одна з інвестиційних компаній у галузі будівництва і нерухомості, що базується в Україні. Заснована в Києві у 2003 році. За весь час своєї роботи, компанія залучила інвестиції у будівництво 18 житлових комплексів, це понад 430 тисяч квадратних метрів житлової площі. Компанія працює з великими забудовниками житла, що мають репутацію на ринку, наприклад, промислово-будівельною групою «Ковальська», будівельною групою «Фундамент» та іншими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-