В Україні назвали автомобіль року

В Україні назвали автомобіль року

Укрінформ
Ford Fiesta став автомобілем року в Україні у 2018 році. 

Про це повідомляється на офіційній сторінці конкурсу. 

«В абсолютному заліку титул «Автомобіль року в Україні 2018» завоював невеликий, але перспективний і войовничий Ford Fiesta. За підсумками голосування журналістського і громадського журі, нова Фієста з досить великим відривом обійшла своїх суперників, представників абсолютно різних класів і цінових категорій», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Fiesta 2017 - дійсно новий автомобіль, адже модель має нову технічну базу та змінилася зовні. 

За підрахунками балів, новий Ford Fiesta став абсолютним переможцем в загальному заліку, випередивши Renault Megane Sedan (переможець в номінації «Компактний клас») і Citroen C3 (переможець в номінації «Малий клас»), що увійшли в ТОП-3.

Українському споживачеві Fiesta доступна з 2-ма бензиновими атмосферними двигунами об’ємом 1,1 л потужністю 70 к.с. і 85 к.с. і 1,0-літровим турбомотором EcoBoost потужністю 100 к.с. Коробка передач — механічна або 6-ступінчаста автоматична.

Читайте також: У січні попит на електромобілі в Україні зріс на 19% - експерти

В  нинішньому конкурсі «Автомобіль року в Україні 2018» традиційно голосувало два журі — Громадське і Журналістське. Журналістське журі представлено членами Клубу автомобільних журналістів України (КАЖУ). Громадське журі — це всі мешканці України, що заповнили відповідну анкету для голосування.

Цьогоріч організатор акції «Автомобіль року в Україні» ТОВ «Автомедіагруп» уклав договір з незалежною аудиторською компанією Baker Tilly про інспектування проведення конкурсу з самого початкового етапу і до визначення всіх переможців. Крім того, в рамках проведення конкурсу на звання «Автомобіль року в Україні 2018» організатори акції надали можливість членам Журналістського журі провести протягом року три ознайомлювальних тест-драйви автомобілів-претендентів на перемогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-