Інвестори з Індії можуть взяти участь у малій та великій приватизації - Кубів

Інвестори з Індії можуть взяти участь у малій та великій приватизації - Кубів

Укрінформ
Україна має намір залучити індійських інвесторів до малої та великої приватизації.

Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів у Facebook за результатами шостого засідання міжурядової комісії Україна-Індія з торговельного, економічного, наукового, технічного, промислового і культурного співробітництва. 

"У перспективі співпраці такі напрямки: залучення індійських інвесторів до малої та великої приватизації в Україні, де тепер є нове прогресивне законодавство; залучення Індії до переговорів з організації мультимодальних вантажних перевезень Азія - ЄС через Україну, участь інвесторів з Індії в українських проектах "зеленої" енергетики; співпраця у сферах розвитку інновацій, ІТ та цифрової економіки", - написав він.

Читайте також: Кубів назвав дату звіту уряду за 2017 рік

За словами Кубіва, йшлося також про залучення українських фахівців до будівництва енергоблоків та реакторів на АЕС в Індії, модернізації промислового обладнання індійських підприємств машинобудівної та металургійної галузей, шахт глибокого підземного видобутку вугілля.

Крім того, учасники засідання обговорили продовження зйомок боллівудських фільмів на українських локаціях та інші спільні освітні, культурні проекти, туризм та багато іншого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-