Дохід шосткинського

Дохід шосткинського "Імпульсу" торік становив понад 478 мільйонів - Укроборонпром

Укрінформ
"Шосткинський казенний завод "Імпульс", який входить до складу державного концерну "Укроборонпром", завершив 2017 рік з доходом у розмірі понад 478 млн грн та сплатив більше 76 млн грн податків.

Про це повідомляє прес-служба державного концерну "Укроборонпром"

"Шосткинський казенний завод "Імпульс" завершив 2017 рік з доходом від реалізованої продукції у розмірі 478,1 млн грн та сплатив 76,1 млн грн податків до бюджетів всіх рівнів, в тому числі – 30,9 млн грн до місцевого бюджету. Підприємство з кожним роком нарощує свою потужність, так, дохід від реалізованої продукції, у порівнянні з минулим роком, виріс на 48,7%, а у порівнянні з 2014 – на 264,7%", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що "Імпульс" є бюджетоутворюючим підприємством Шостки, кошти від його роботи будуть направлені у розвиток міста: нові дороги, ремонти садочків, шкіл, лікарень та інші потреби.

Окрім того, завдяки активним заходам з впровадження технологічних рішень вдалось досягти значного заощадження енергоресурсів, в першу чергу – природного газу.

Якщо у 2003 році "Імпульс" споживав 8,1 млн куб. м газу, то зараз у чотири рази менше 1,8 млн куб.м. При цьому за цей же період випуск продукції був збільшений майже у 10 разів.

Читайте також: Корупція в Укроборонпромі: за три роки звільнили 25 керівників підприємств

Як відомо, Шосткинський казенний завод "Імпульс" є унікальним підприємством та одним з небагатьох у світі, яке у замкнутому циклі виготовляє детонатори, капсулі та інші елементи для різних видів боєприпасів, саме це підприємство є однією з головних складових у програмі створення повного циклу українського виробництва боєприпасів різних видів.

В минулому році "Імпульс" продовжив свою роботу над проектом "Ракетний щит", в тому числі, у проекті розробляється далекобійне високоточне озброєння "Вільха".

Як повідомляв Укрінформ, саме на "Імпульсі" виготовляються спільно з державним підприємством "Державне Київське конструкторське бюро "Луч" спеціальні вироби для забезпечення функціонування "Вільхи", в тому числі для коригування на початковому етапі польоту, надійність і точність яких було неодноразово доведена під час дослідних випробувань. В тому числі, і під час стрільб, які пройшли наприкінці 2017 року, якими завершився цілий етап в роботі українських розробників і виробників ракетної техніки.

Під час цих випробувань всі ракети спрацювали згідно поставленого завдання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-