Україна і Албанія погодили форму сертифіката для експорту м’яса птиці

Україна і Албанія погодили форму сертифіката для експорту м’яса птиці

Укрінформ
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів погодила форму ветсертифіката для експорту м'яса птиці з Міністерством сільського господарства Албанії.

Про це повідомляє прес-служба Держспоживслужби

"Держпродспоживслужба та Міністерство сільського господарства, харчування та захисту прав споживачів Албанії погодили форму міжнародного ветеринарного сертифікату для експорту м’яса птиці до Республіки Албанії", - йдеться у повідомленні.

Форма зазначеного сертифікату розміщена на сайті Держпродспоживслужби у рубриці «Міжнародне співробітництво».

Читайте також: Порошенко підписав закон про гігієну і безпечність кормів

Як повідомляв Укрінформ, у 2017 році Держпродспоживслужба погодила 38 форм міжнародних ветеринарних сертифікатів із компетентними органами ряду іноземних країн: 18 форм міжнародних ветеринарних сертифікатів на експорт продукції тваринного походження до ряду країн і 20 форм на імпорт підконтрольних товарів в Україну. Про це повідомив Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа, підбиваючи підсумки року.

«У поточному році (2017 - ред.) ми серйозно попрацювали над розширенням географії експортного постачання продукції нашої держави та збільшили кількість підприємств, які отримали право експорту харчових продуктів тваринного походження. Наприклад, до ЄС наразі мають право експорту 289 українських підприємств, у тому числі 109 виробників харчових продуктів та 180 підприємств-виробників нехарчових продуктів тваринного походження», - констатував голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа на підсумковій річній прес-конференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-