Працюємо з партнерами щодо швидкого запуску Фонду  енергоефективності - Зубко

Працюємо з партнерами щодо швидкого запуску Фонду енергоефективності - Зубко

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко провів зустріч з європейськими партнерами щодо організації роботи Фонду енергоефективності.

Про це Зубко написав у Facebook. 

"Організація роботи Фонду енергоефективності, конкурсного відбору членів Наглядової ради та дирекції Фонду, а також робота над необхідними нормативно-правовими актами. Вже зараз спільно з нашими європейськими партнерами працюємо над цим для якнайшвидшого запуску Фонду", - написав він.

Зубко зазначив, що ці питання обговорив 25 січня з керівником Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні Берендтом де Гроотом, керівником секції «Економічна співпраця, енергетика, інфраструктура та навколишнє середовище» Йоханнесом Бауром та менеджером сектору енергетичної ефективності Ольгою Бороданковою. 

Читайте також: У Мінрегіоні назвали лідерів за темпами зростання будівництва у 2017 році

Віце-прем'єр також зауважив, що найближчим часом має відбутись підписання фінансової угоди між ЄС та Урядом України, адже необхідні для цього постанови Кабміну - про утворення Фонду та порядок фінансування Фонду - були прийняті Урядом ще 20 грудня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-