Укрзалізниця залучатиме вантажні локомотиви у Литви

Укрзалізниця залучатиме вантажні локомотиви у Литви

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" залучатиме вільний парк вантажних локомотивів у Литовських залізниць.

Відповідний протокол про наміри підписали у четвер  в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов та генеральний директор АТ «Литовські залізниці» Мантас Бартушка, повідомляє прес-служба української компанії. 

"Сьогодні, 25 січня 2018 року, в рамках робочого візиту до Вільнюса (Литва) в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов провів переговори з генеральним директором АТ «Литовські залізниці» Мантасом Бартушкою. За результами зустрічі керівники української та литовської залізниць підписали протокол про наміри щодо залучення Укрзалізницею вільного парку вантажних локомотивів у Литовських залізниць", - йдеться у повідомленні.

Під час переговорів Кравцов і Бартушка також підбили підсумки вантажних перевезень за минулий рік і обговорили низку актуальних питань подальшого двостороннього співробітництва. Серед них, зокрема, питання пасажирського сполучення між Україною та Литвою, прогнози вантажних перевезень та тарифна політика на 2018 рік, курсування контейнерного поїзда «Вікінг».

Читайте також: В Укрзалізниці планують реформувати систему закупівель до осені

Делегація ПАТ «Укрзалізниця» на чолі з Кравцовим також відвідала Вільнюське локомотиворемонтне депо й ознайомилася з його роботою. Залізничники оглянули нові види спеціалізованого маневрового тягового рухомого складу та зосередили увагу на нових технологіях його модернізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-