Кубів пообіцяв німецьким партнерам підтримку бізнес-проектів в Україні

Кубів пообіцяв німецьким партнерам підтримку бізнес-проектів в Україні

Укрінформ
Перший віце-прем’єр міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів пообіцяв німецьким та усім зарубіжним партнерам підтримку уряду у реалізації проектів.

Про це він заявив, виступаючи на Українсько-баварському бізнес-форумі в Мюнхені у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“Покращення ділового та бізнес-клімату, захист інвестицій – це ключовий пріоритет нашого уряду. Хочу запевнити у нашій відкритості та готовності максимально сприяти кожному, хто вирішить взяти участь у бізнес-проектах, прийти з інвестиціями, зайти в регіони”, - заявив Кубів

За словам урядовця, німецькі компанії, які нині працюють в Україні, вже створили 30 тис. робочих місць, з них понад 2 тисячі - лише за останній рік. Загалом в України працюють 4100 німецьких компаній. “Коли ми говоримо про реальні компанії, які працюють сьогодні в Україні, це – спільний успіх”, - підкреслив він. У цьому контексті Кубів згадав про IT-індустрію, про українських автовиробників, потужності яких можуть бути “абсолютно іноваційно” посилені саме німецькими технологіями та подвоїти виробництво авто до 100 тис. одиниць на рік. 

Кубів також привернув увагу до приватизації, акцентувавши на тому, що “ухвалений закон про приватизацію відкриває нові можливості”. 

Читайте також: Кубів: Виробництво електромобілів в Україні в 4 рази вигідніше, ніж у Німеччині

Покращенню умов інвестування сприятиме також те, що уряд, за словами його представника, працює над законом про концесію, над розширення можливостей державно-приватного партнерства; законодавством у сфері захисту прав інтелектуальної власності, законом про забезпечення вимог кредиторів, про антикорупційний суд тощо. 

“Уряд України сьогодні налаштований на максимальне сприяння спільним інвестиціям наших двох держав. Уряд України та місцеві органи регіональної влади налаштовані на нові результати”, - заявив Кубів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-