У Києві у березні відкриють Торговий дім Азербайджану

У Києві у березні відкриють Торговий дім Азербайджану

Укрінформ
Торговий дім Азербайджану буде відкритий у Києві в середині березня 2018 року.

Про це повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджану в Україні Азер Худієв в інтерв'ю Укрінформу.

"У середині березня плануємо відкриття в Києві Торгового дому Азербайджану. Приміщення в центрі Києва ми вже знайшли і в даний момент це питання перебуває на стадії документального оформлення. Паралельно активно ведуться відповідні ремонтні роботи", - сказав Худієв.

За його словами, керівника Торгового дому вже обрали, в даний момент він займається формуванням свого апарату.

"У Торговому домі виставлятиметься і продаватиметься продукція національного виробництва, здійснюватиметься координація імпорту, експорту, а також реекспорту. Плануємо також проводити аналіз ринку, виявляти пріоритетні напрями співпраці, забезпечувати юридичний супровід для азербайджанських бізнес-компаній", - сказав посол.

Читайте також: Україна торік збільшила експорт цукру майже на 30%

Худієв упевнений, це буде хороша платформа для координації всього азербайджанського бізнесу, яка буде дуже вигідна для української сторони. "Є дуже багато цікавих українських проектів і продукції, які потребують експорту і імпорту на ринки Середньої Азії і Ірану. Проте через низку обставин це неможливо. А от через Азербайджан і Каспійський міжнародний торговий порт, який ми нещодавно відкрили, думаю, реалізація цих можливостей цілком реальна", - сказав він.

За словами посла, за допомогою цього проекту і низки інших заходів рівень товарообороту між Україною і Азербайджаном можна збільшити до 1 млрд дол. США на рік.

Інтерв'ю з послом Азербайджану в Україні Худієвим найближчим часом буде опубліковано на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-