У Мюнхені відкривається економічний форум “Україна-Баварія 2018”

У Мюнхені відкривається економічний форум “Україна-Баварія 2018”

Укрінформ
У Мюнхені в середу працюватиме економічний форум "Україна-Баварія 2018" за участю близько 160 представників бізнесу. 

Форум проходить на базі Торгово-промислової палати землі Баварія, повідомляє кореспондент Укрінформу.

З доповіддю перед учасниками виступить перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку та торгівлі України Степан Кубів.

Читайте також: Порошенко їде на Давоський форум

Баварія є одним з найбільших торговельних партнерів України за обсягами експортно-імпортних операцій в Німеччині. На цю федеральну землю припадає близько 20% усього валового внутрішнього продукту ФРН.

За даними баварського статвідомства, за підсумками 9 місяців 2017 року експорт баварських товарів та послуг до України становив 392 млн євро, що на 27,8% більше показника аналогічного періоду минулого року; імпорт товарів та послуг з України до Баварії сягнув 222 мільйонів євро, що на 31,7% більше у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.

За інформацією Міністерства економіки, засобів масової інформації, енергетики та технологій Баварії, зовнішньоекономічні зв’язки з Україною підтримують 718 баварських підприємств. Зокрема, експортно-імпортні операції з Україною здійснюють 615 баварських компаній (99 імпортерів та 516 експортерів); 185 підприємств Баварії мають свої представництва та філії в Україні, а також є співвласниками українських компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-