У Давосі стартувала офіційна програма Всесвітнього економічного форуму

У Давосі стартувала офіційна програма Всесвітнього економічного форуму

Укрінформ
У швейцарському Давосі у вівторок зранку розпочалася офіційна програма 48-го Всесвітнього економічного форуму; експерти провели дискусії за кількома напрямками.

Як повідомляє Укрінформ, першими відбулися панелі “Нова фінансова криза?”, “Нова парадигма здоров”я” та “Ми віримо в технології?”. 

Відкриваючи офіційну, політичну частину форуму, його засновник Клаус Шваб заявив: “Не є таємницею те, що ми живемо у взаємопов'язаному світі, що ми всі залежимо одне від одного. І на нас лежить велика відповідальність за те, щоби показати, що лише спільними зусиллями ми можемо поліпшити ситуацію у світі”.

Він підкреслив, що ніхто "поодинці не може насправді конструктивним чином впоратися з глобальним складним порядком денним".

Після нього слово було надане президентові Швейцарської Конфедерації Алену Берсе.

Зі вступною промовою виступив прем'єр-міністр Індії Нарендра Модрі, який висловив переконання, що економіка його держави розвиватиметься цього року найбільшими темпами.

Читайте також: На форумі в Давосі вперше відкрили майданчик "Український дім"

Нинішній Всесвітній економічний форум збере близько 3 тис. лідерів у сфері економіки, політики, зокрема майже 70 глав держав та урядів, міжнародних організацій, а також коронованих осіб, представників громадянського суспільства. 

Форум проходить під гаслом «Спільне майбутнє в розділеному світі». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-