У Сінгапурі та Малайзії презентують українську харчову продукцію

У Сінгапурі та Малайзії презентують українську харчову продукцію

Укрінформ
Українські виробники харчової продукції представляють вітчизняну продукцію під час спеціалізованої торговельної місії до Сінгапуру та Малайзії.

Про це повідомляє Посольство України в Республіці Сінгапур.

"22 січня 2018 року в рамках візиту українських виробників харчової промисловості до Сінгапуру та Малайзії відбувся перший масштабний захід, присвячений презентації вітчизняної продукції для сінгапурських компаній. Організатором виступило Посольство України в Сінгапурі у взаємодії з Сінгапурською Бізнес Федерацією. У заході взяли участь двадцять українських виробників харчової продукції  та понад п'ятдесят представників сінгапурських компаній, серед яких найбільші мережі супермаркетів, профільні бізнес-асоціації та дистриб'ютори", - йдеться у повідомленні. 

Виконавчий директор Сінгапурської Бізнес Федерації Хо Мен Кіт, відкриваючи захід, привітав зусилля з просування української продукції на ринки Південно-Східної Азії, наголосивши на перспективах співпраці у сфері сільського господарства між Україною і Сінгапуром.

Читайте також: Агроекспорт в ЄС може зрости за рухунок органічної продукції - Мінагро

Посол України в Сінгапурі Дмитро Сенік зазначив, що за останні два роки було удвічі збільшено товарообіг між Україною і Сінгапуром.

"Але потенціал величезний, враховуючи унікальну роль цієї країни, як логістичного та торговельного хабу в Азії, а також важливого члена АСЕАН. Спільний ринок АСЕАН з населенням майже 630 мільйонів є перспективним для української продукції", - наголосив український дипломат. 

Керівник проекту розвитку експорту ФАО та представник української делегації Андрій Ярмак у свою чергу наголосив на високих показниках зростання споживання продуктів в АСЕАН.

Під час візиту до Сінгапуру посольство також запланувало для української делегації брифінг за участю сінгапурських експертів з питань зовнішньої торгівлі щодо особливостей виходу на ринки АСЕАН, а також зустрічі з представниками галузевих асоціацій.

Спеціалізована торговельна місія експортерів харчової промисловості відвідує Сінгапур та Малайзію у період з 22 по 25 січня 2018 року з метою презентації вітчизняної продукції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-