Укрзалізниця збільшить кількість кас через зростання перевезень до ЄС

Укрзалізниця збільшить кількість кас через зростання перевезень до ЄС

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» збільшить кількість міжнародних кас у зв’язку зі зростанням обсягів перевезень пасажирів до країн ЄС. 

Про це заявив в.о. голови правління товариства Євген Кравцов, повідомляється на сайті Укрзалізниці

«Міжнародних залізничних кас у 2018-му додасться. Починаємо із «Донецької залізниці». Замість Донецька та Луганська відкриємо такі каси у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську, Покровську, Рубіжному та Лисичанську», – зазначив керівник підприємства.

За словами Кравцова, рішення щодо збільшення кількості міжнародних кас викликано тим, що у 2017 році в міжнародному сполученні Україна – ЄС було перевезено у 5,5 разів більше, ніж у 2016-му. За 11 місяців поїздами за кордон подорожували 205 тисяч пасажирів. 

Читайте також: Кредит ЄБРР дозволить Укрзалізниці реалізувати важливий проект - Кравцов

Також, за словами Кравцова, наразі з європейськими колегами опрацьовується можливість продажу квитків на поїзди міжнародного сполучення через інтернет. 

«У графіку руху пасажирських поїздів на 2017/2018 рр. ми розширили мережу маршрутів до країн ЄС. Пасажири мають змогу подорожувати до Угорщини, Польщі, Словаччини, Болгарії, Румунії, Австрії, а до Чехії з пересадкою на станції Кошице на поїзд № 240 Кошице – Прага. Ми працюємо з колегами з інозалізниць для створення можливості продажу квитків через інтернет на поїзди міжнародного сполучення. Наразі відпрацьовуємо нормативні та технічні питання», – розповів Кравцов.

Як повідомлялося, нині Укрзалізниця забезпечує можливість подорожувати до 7 країн ЄС: Польщі, Словаччини, Угорщини, Болгарії, Чехії, Румунії та Австрії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-