Миколаївський морський порт реалізує інвестпроект вартістю понад 160 мільйонів

Миколаївський морський порт реалізує інвестпроект вартістю понад 160 мільйонів

Укрінформ
Миколаївський морський порт реалізує інвестиційний проект «Улаштування накопичувальної стоянки під великовантажний автотранспорт» вартістю понад 160 млн грн.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі адміністрації Миколаївського морського порту.

«Миколаївський морпорт розвивається, а, відтак, збільшується потік великовантажного автотранспорту на дорогах міста. Аби вирішити це питання, Миколаївська філія державного підприємства «Адміністрація морських портів України» реалізує на території Миколаєва інвестиційний проект «Улаштування накопичувальної стоянки під великовантажний автотранспорт», – говориться у повідомленні.

Там також зазначається, що буде, зокрема, облаштовано автонакопичувач на земельній ділянці площею 35 га на території промислової зони Інгульського району міста Миколаєва.

На реалізацію проекту планується виділити більше 160 млн грн за рахунок капітальних інвестицій державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

Читайте також: АМПУ оголосила тендер на днопоглиблення в портах Маріуполя та Бердянська

Передбачається також організувати диспетчеризацію автонакопичувача з портовими терміналами, що дозволить істотно зменшити негативний вплив від руху вантажівок магістралями міста, усунути транспортні затори на вулицях та відстій великовантажного транспорту в невстановлених місцях.

Додатково розглядається питання розвитку на базі автонакопичувача ДП «АМПУ» комплексу перевалки вантажів з автомобільного на залізничний транспорт, що дозволить переорієнтувати вантажопотоки, що слідують до терміналів Миколаївського морпорту, на залізничний транспорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-