Уряд затвердив новий порядок ведення держреєстру інвестиційних проектів

Уряд затвердив новий порядок ведення держреєстру інвестиційних проектів

Укрінформ
Уряд затвердив новий порядок ведення Державного реєстру інвестиційних проектів.

Відповідна постанова від 27 грудня 2017 року № 1062 оприлюднена на Урядовому порталі.

"Це дасть можливість уніфікувати відомості про державні інвестиційні проекти та інвестиційні проекти, для реалізації яких надається державна підтримка в одному Державному реєстрі інвестиційних проектів, забезпечити зручність їх сприйняття та проведення моніторингу їх реалізації", - заначається у повідомленні.

При цьому визнано таким, що втратив чинність, порядок ведення Державного реєстру інвестиційних проектів та проектних (інвестиційних) пропозицій.

"Реєстр створюється як єдина державна інформаційна система обліку інвестиційних проектів. Ведення Реєстру передбачає: внесення відомостей про інвестиційний проект у вигляді записів у Реєстрі; розміщення витягу з Реєстру на офіційному веб-сайті Мінекономрозвитку", - йдеться у постанові.

Читайте також: У Мінекономіки прокоментували "урізання" торгових преференцій з боку США

Згідно з документом, Мінекономрозвитку на основі поданої інформації вносить відомості про відібрані державні інвестиційні проекти та інвестиційні проекти, для реалізації яких надається державна підтримка, до Реєстру, який ведеться в електронному вигляді та підлягає постійному зберіганню в Мінекономрозвитку на відповідних носіях.

"Інформація щодо інвестиційних проектів оприлюднюється шляхом розміщення витягу з Реєстру за формою згідно з додатком на офіційному веб-сайті Мінекономрозвитку протягом одного місяця з моменту внесення відомостей про інвестиційний проект до Реєстру", - зазначається у постанові.

Уточнення та доповнення записів Реєстру відбувається на основі інформації, поданої органами, які проводять конкурсний відбір інвестиційних проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-