У 2017 році реалізація нових легкових авто в Україні зросла на 24,5% - експерти

У 2017 році реалізація нових легкових авто в Україні зросла на 24,5% - експерти

Укрінформ
У 2017 році всі оператори авторинку реалізували 80271 новий легковий автомобіль, що на 24,5% більше, ніж за попередній рік. 

Про це повідомляє AUTO-Consulting. 

"За 2017 рік зусиллями всіх операторів вдалося реалізувати 80271 новий легковий автомобіль, що на 24,5% більше, ніж за попередній рік. Рекордний продаж було зафіксовано в грудні, коли в Україні був зафіксований новий посткризовий рекорд продажів за місяць - 8820 автомобілів", - говориться в повідомленні.

Грудень виявився дуже хорошим місяцем для автодилерів, на тлі попередніх двох місяців стагнації. Але девальвація гривні наприкінці року погнала покупців до автосалонів. Так, уперше за останні 3 роки дилери одного бренду навіть зуміли за один місяць продати більш як 1000 авто, чого в Україні давно вже ніхто не робив.

Читайте також: Названі найпопулярніші в Європі автомобілі у 2017 році

У грудні лідером українського авторинку став Renault, якому вдалося реалізувати 1121 новий легковий автомобіль. На другому місці - Toyota, з результатом 967 авто. Але за підсумками всього 2017 року лідером стала Toyota, яка змогла в другій половині року активно нарощувати продаж.

Третім у грудні став Volkswagen, а на четвертому місці - Skoda.

Замикає п'ятірку лідерів Hyundai.

Серед преміальних брендів знову лідирує Audi завдяки поставкам ряду моделей за доступними цінами, не властивими преміальному сегменту. 

На другому і третьому місцях Mercedes-Benz і BMW. Намагається наздоганяти їх Lexus.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-