Микольська проанонсувала дорожню карту стратегічного розвитку торгівлі України

Микольська проанонсувала дорожню карту стратегічного розвитку торгівлі України

Укрінформ
Сьогодні, 27 грудня, на засіданні Кабінету міністрів буде прийнята дорожня карта стратегічного розвитку торгівлі України.

Про це під час засідання уряду сказала заступник міністра економічного розвитку і торгівлі - торговий представник України Наталія Микольська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Експортна стратегія складається з декількох елементів. Сьогодні на засіданні Кабінету міністрів буде прийнята дорожня карта стратегічного розвитку торгівлі України. Ця стратегічна карта складається з декількох частин", - зазначила Микольська.

Другим елементом експортної стратегії, за її словами, є секторальні та кроссекторальні стратегії, що готуватимуться із залученням бізнес-асоціацій та провідних виконавчих органів центральної влади. 

"Третій етап - синхронізація усіх стратегій у єдиний документ", - додала Микольська.

Читайте також: Гройсман розповів як у Кабміні збираються нарощувати експорт в 2018 році

Вона відзначила, що Мінекономрозвитку визначило ряд ключових для розвитку експорту галузей: сектор харчової та переробної промисловості, сектор комунікаційних та інформаційних технологій, сектор технічного обслуговування, виробництва та ремонту повітряних суден і запчастин, сектор машинобудування, сектор креативних послуг та сектор туристичних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-