З'явились українські ІТ-рішення, що замінять бухгалтерам російський 1С - експерт

З'явились українські ІТ-рішення, що замінять бухгалтерам російський 1С - експерт

Укрінформ
В Україні поступово з'являються якісні ІТ-рішення, що дозволять замінити російську програму для бухгалтерського обліку 1С.

Про це на прес-конференції в Укрінформі сказав керівник тендерного майданчика SmartTender.biz. Антон Припіченко, повідомляє кореспондент агентства.

"Цього року ми наклали санкції на програмне забезпечення, що походить з країни-агресора. Що це означає для сектору ІТ? Це означає, що українські компанії можуть розробити новий якісний продукт. Прикладом є проект MASTER:Бухгалтерія", - сказав Припіченко.

За словами керівниці проекту MASTER:Бухгалтерія Марії Галелюки, українське програмне забезпечення уже викликало зацікавленість на ринку - особливо, у бюджетній сфері.

"На ринку України присутні багато гравців, але не всі пропонують комплексні рішення. На сьогодні споживачі зацікавлені у тому, щоб програмне забезпечення забезпечувало автоматизацію бухгалтерського, податкового обліку, управлінського обліку. Вони зацікавлені, щоб програмне забезпечення можна було розширювати до управління персоналом, розрахунку заробітної плати, автоматизації документообороту і т.д.", - зазначила Галелюка.

Читайте також: У ДФС назвали компенсатори бюджету після введення податку на виведений капітал

Вона наголосила, що розробка комплексного рішення може зайняти не один рік. У 2018 році на ринку будуть присутні компанії, які вже мають готові рішення і зможуть їх розширити до того чи іншого функціоналу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-