Ощадбанк до 30 грудня проводить погашення казначейських зобов'язань серії В

Ощадбанк до 30 грудня проводить погашення казначейських зобов'язань серії В

Укрінформ
Установами АТ «Ощадбанк» до 30 грудня 2017 року включно проводиться погашення казначейських зобов'язань України серії В.

Про це повідомляє прес-служба банку. 

«Під час погашення пред'явникам сертифікатів виплачується номінальна вартість казначейських зобов'язань та дохід за несплаченими купонами. На виконання постанови Кабінету міністрів України від 04 липня 2017 року №552 «Про внесення змін до пункту 15 Умов розміщення та погашення казначейських зобов'язань «Військові» було продовжено строк приймання до погашення та виплати купонного доходу за сертифікатами казначейських зобов'язань серії В, випуск яких регламентовано постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2014 року №100 «Про випуск казначейських зобов'язань «Військові» (із змінами і доповненнями)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Договір гарантії: В Ощадбанку обіцяють більш доступні кредити для бізнесу

Відповідно до зазначених змін, погашення казначейських зобов'язань «Військові» та виплата доходу за ними припиняються 31 грудня 2017 року. Після зазначеної дати казначейські зобов'язання, що не були пред'явлені до погашення, вважаються погашеними. 

Установи АТ «Ощадбанк», задіяні в обслуговуванні казначейських зобов'язань, приймають до погашення казначейські зобов'язання серії В до 30 грудня 2017 року

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-