У Фонді держмайна обіцяють рік великої приватизації та очікують 22,5 мільярда

У Фонді держмайна обіцяють рік великої приватизації та очікують 22,5 мільярда

Укрінформ
Фонд державного майна затвердив перелік підприємств, які підлягають приватизації у 2018 році. Це список із майже 100 об’єктів, які за класифікацією відносяться до групи В,Г,Є. 

Про це повідомила прес-служба ФДМУ

Відповідно до переліку підприємств для приватизації запропоновано ряд енергетичних компаній, Сумихімпром, Львівський завод «Автонавантажувач», «Оснастка», Криворізька теплоцентраль, Львівська вугільна компанія, Запорізький титано-магнієвий комбінат та інші. 

За словами керівника ФДМУ Віталія Трубарова, Фонд державного майна планує виконати план надходження від приватизації у розмірі 22,5 мільярда гривень. 

«Це реальна сума, яку фонд виконає. Найближчим часом Верховна Рада прийме новий закон про приватизацію, який не лише спростить процес приватизації і скоротить терміни підготовки, а й стане зрозумілим інвесторам. Тому наступний рік має стати роком великої приватизації», - зазначив керівник фонду. 

Читайте також: Для Одеського припортового та Центренерго затвердили фінплан на 2018 рік - ФДМУ

Трубаров також зазначив, що відносно низки підприємств уже ведеться приватизаційна підготовка, аби на весну 2018 року вийти на безпосередній продаж таких об’єктів, як Центренерго, ОПЗ, енергокомпаній та інших підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-