Укрзалізниця переходить на нові формати електронного підпису

Укрзалізниця переходить на нові формати електронного підпису

Укрінформ
Акредитований центр сертифікації ключів філії «Головний інформаційно-обчислювальний центр» ПАТ «Укрзалізниця» переходить на нові формати електронного підпису.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці

"ПАТ «Укрзалізниця» інформує своїх користувачів про те, що згідно з планом переходу на нові сертифікати 9 грудня 2017 року, починаючи з 19:00 до 21:00 будуть проводитись технологічні роботи з переведення програмно-технічного комплексу АЦСК філії «ГІОЦ» на використання нових форматів електронного цифрового підпису та нових посилених сертифікатів відкритих ключів", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим можливі тимчасові обмеження у наданні послуг єдиного цифрового підпису для користувачів низки програмних комплексів та електронних систем, зокрема клієнтів, що користуються послугами вантажних перевезень.

Водночас, за інформацією прес-служби, зазначені обмеження не стосуються оформлення проїзних документів пасажирами, які обслуговуються через електронні канали та автоматизовані білетні каси.

Читайте також: Укрзалізниця: Членство в Європейській Бізнес Асоціації - прагнення до змін

Надання послуг електронного цифрового підпису АЦСК філії «ГІОЦ» дозволяє набути юридичного статусу документам, що пересилаються в електронному вигляді між Укрзалізницею та її структурними підрозділами, організаціями, підприємствами, установами залізничного транспорту, а також між структурами Укрзалізниці та її клієнтами. Використання електронного цифрового підпису прискорює виробничий процес та надає гарантію цілісності та достовірності інформації, яка передається в електронному вигляді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-