Парубій доручив підготувати

Парубій доручив підготувати "бюджетні" законопроекти до розгляду у Раді 7 грудня

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій доручив профільним парламентським комітетам підготувати на 7 грудня до другого читання "бюджетні" законопроекти, щоб у четвер ВР могла прийняти держбюджет на 2018 рік. 

Про це він заявив під час засідання Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На завтра запланований комплекс питань про державний бюджет на 2018 рік. Ми маємо шанс розглянути бюджет 7 грудня, порушивши багаторічну традицію приймати його в новорічну ніч о п'ятій ранку.  Для цього нам всім треба буде організуватися. Тому я даю доручення Комітету з питань податкової та митної політики сьогодні максимально швидко розглянути на засіданні та підготувати до розгляду погоджений проект закону "Про внесення змін до податкового кодексу" і також даю доручення Комітету з питань бюджету розглянути сьогодні на комітеті та підготувати до розгляду у другому читанні проект закону "Про внесення змін до Бюджетного кодексу" та проект закону "Про Державний бюджет на 2018 рік", - сказав спікер. 

Він переконаний,  що якщо народні депутати будуть працювати злагоджено, у четвер парламент зможе прийняти державний бюджет на 2018 рік.

Засідання Верховної Ради / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Читайте також: На "теплі кредити" у бюджеті-2018 передбачається 400 мільйонів - Зубко

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні у п'ятницю, 1 грудня, уряд схвалив проект державного бюджету на 2018 рік для розгляду Верховною Радою у другому читанні.

Верховна Рада 14 листопада схвалила бюджет-2018 у першому читанні.

Передбачається, що доходи загального фонду зведеного бюджету вперше перевищать 1 трильйон гривень та досягнуть 1 трильйона 30 мільярдів гривень при зростанні ВВП на рівні 3% та 7% інфляції. Дефіцит проекту держбюджету-2018 бюджету становить 2,4%.

Крім того, відповідно до документа, курс долара у 2018 році може сягнути 30 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-