НБУ дав дозвіл

НБУ дав дозвіл "дочці" Київстару на мобільні гроші

Укрінформ
"Стармани", 100% дочірня компанія Kyivstar, отримала статус оператора послуг платіжної інфраструктури. 

Про це повідомив президент Київстар Петро Чернишов на своїй сторінці в Facebook.

"Стармани", 100% дочірня компанія Kyivstar, нарешті отримала статус оператора послуг платіжної інфраструктури! Може хтось і скаже, що таких операторів в Україні багато - але от у мобільного оператора - це перший!" - заявив  Чернишов.  

За словами президента "Київстар", тепер НБУ має також затвердити Положення про здійснення операцій з електронними грошима Національної платіжної системи "ПРОСТИР".

"Залишилося тепер небагато - НБУ має затвердити Положення про здійснення операцій з електронними грошима Національної платіжної системи "ПРОСТИР", а потім - справа за нашими банками-партнерами", - відзначив він.

Читайте також: НБУ спростив умови для розрахунків за імпорт товарів в іноземній валюті

Скоро ті, хто живуть далеко від банківських відділень або не мають банківського рахунку, зможуть сплачувати покупки, комунальні послуги, квитки в міський транспорт із звичайного телефону (навіть смартфон для цього не потрібний!), а ті, хто живуть у містах - легко і швидко заплатять за таксі, доставку піци або інших товарів прямо з мобільного додатку. Коротко кажучи - ми станемо ще ближче до тих країн, де людям для нормального життя всього лише потрібний телефон", - заявив Чернишов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-