Бюджет-2018 у цифрах: Кабмін заклав понад 115 мільярдів на розвиток

Бюджет-2018 у цифрах: Кабмін заклав понад 115 мільярдів на розвиток

Укрінформ
У проекті закону "Про Державний бюджет України на 2018 рік", поданому Кабінетом міністрів до Верховної Ради, видатки розвитку передбачені в обсязі 115,3 млрд грн, що майже на 27% більше (на 31 млрд грн) у порівнянні з 2017 роком.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

"У видатках розвитку державного бюджету на 2018 рік заплановано 65,1 млрд грн капітальних видатків. Зокрема, надходження до Дорожнього фонду заплановані на рівні – 22,5 млрд грн. До Державного фонду регіонального розвитку в наступному році має надійти 8,1 млрд грн. Капітальні видатки на сектор оборони та безпеки складуть 8,6 млрд грн; на розвиток оборонно-промислового комплексу – 2 млрд грн, на реалізацію інвестиційних проектів – 1,7 млрд грн; на формування інфраструктури ОТГ – 1,9 млрд грн, на державну підтримку тваринництва – 1,9 млрд грн. Крім того, ще 4 млрд грн передбачено в якості співфінансування проектів міжнародних фінансових організацій", - йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Вчасне ухвалення бюджету дозволить провести масштабний ремонт доріг - Гройсман

Як повідомляв Укрінформ, проект державного бюджету на наступний рік Верховна Рада має намір розглянути у другому читанні 7 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-