Незалежні члени наглядових рад: ФДМУ оголосив конкурс ще по 3 підприємствах

Незалежні члени наглядових рад: ФДМУ оголосив конкурс ще по 3 підприємствах

Укрінформ
Фонд державного майна України оголосив конкурс з відбору претендентів на посади трьох незалежних членів наглядових рад ПАТ «Турбоатом», ПАТ «Центренерго» та ПАТ «Одеський припортовий завод». 

Про це повідомив керівник Фонду держмайна Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook. 

"Заяви та документи на конкурс приймаються до 13 січня 2018. Конкурс по ОПЗ відбудеться 2 березня, по Турбоатому - 6 березня, по Центренерго – 9 березня", - написав Трубаров. 

Раніше Фонд державного майна оголосив конкурсний відбір претендентів на зайняття посад чотирьох незалежних членів наглядових рад до «Хмельницькобленерго», «Харківобленерго», «Миколаївобленерго» та «Запоріжжяобленерго».

«Як і у випадку з попередніми конкурсами, кожен новообраний незалежний представник наглядової ради Центренерго, Турбоатома та ОПЗ матиме умовний профіль відповідно до поділу дирекцій підприємства за напрямками роботи», - зазначив керівник ФДМУ. 

Читайте також: ФДМУ: Зірвати конкурс з оренди держмайна стане складніше

У Фонді держмайна також наголосили, що при виборів кандидатів в наглядову раду суттєвим буде досвід у приватизаційних процесах, угодах М&A (угоди злиття і поглинання) та проектах, пов’язаних з ІРО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-