Президент групи Світового банку високо оцінив реформи в Україні

Президент групи Світового банку високо оцінив реформи в Україні

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко обговорив із президентом групи Світового банку Джим Йонг Кімом стан впровадження структурних реформ в Україні.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

«Ми рішуче налаштовані на продовження реформ в Україні», - заявив Порошенко.

Він поінформував співрозмовника про реалізацію судової реформи, зокрема формування нового складу Верховного суду і створення Антикорупційного суду.

Президент також відзначив, що цієї осені ухвалено важливі закони щодо освітньої, пенсійної та медичної реформ.

Читайте також: У держбюджет вперше заклали гроші на інновації – 50 мільйонів

Окремо співрозмовники обговорили питання імплементації медичної реформи в Україні, особливо її компоненту щодо розвитку медицини в сільській місцевості із застосуванням телемедицини. 

"Президент групи Світового банку привітав успішне ухвалення в українському парламенті реформаторського закону про сільську медицину", - інформує прес-служба глави держави.

Порошенко запропонував Джим Йонг Кіму взяти під свій патронат допомогу у впровадженні складової медичної реформи щодо забезпечення сільського населення України медичними послугами належного рівня. 

У свою чергу президент групи СБ пообіцяв зробити все можливе для фінансової та технічної підтримки впровадження реформ у медичній та освітній галузях. 

Він високо оцінив стан реалізації реформ в Україні. «Я оптимістично налаштований щодо майбутнього України» - зазначив Джим Йонг Кім.

Фото Марківа Михайла

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-