У Новинського заявляють про обшуки в офісах Smart Energy по всій Україні

У Новинського заявляють про обшуки в офісах Smart Energy по всій Україні

Укрінформ
В офісах компанії Smart Energy, що входить в "Смарт-Холдинг" народного депутата Вадима Новинського ("Опозиційний блок"), і в квартирах менеджерів по всій Україні проводиться обшук.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав прес-секретар "Смарт-Холдингу" Євген Загорулько.

"У нас в офісах Smart Energy і в квартирах менеджерів по всій Україні (Київ, Харків, Полтавська обл.) йде обшук ... Це продовження справи щодо так званої "фіктивності "Smart Energy - однієї з найбільших газодобувних компаній України", - повідомив Загорулько.

Зараз вхід в будівлю на вулиці Сумській, 43-б, заблокований.

Поліція коментарів поки не дає.

Читайте також: "Смарт-Холдинг" Новинського вніс 5 мільйонів застави за директора Укргазвидобування

Як повідомляв раніше Укрінформ, 5 жовтня в Харківській області затримано Вадима Мохова - директора компанії ПрАТ "Укргазвидобування" (УГВ), яка входить в "Смарт-Холдинг" Новинського. Мохову пред'явлено підозру за фактом незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 2 ст. 240, ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України) - з санкцією до 12 років позбавлення волі. Суд обрав для Мохова запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави на суму 5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-