Рада додатково дала 7,6 мільярда на субсидії

Рада додатково дала 7,6 мільярда на субсидії

Укрінформ
Верховна Рада внесла зміни в державний бюджет на 2017 рік, перерозподіливши видатки загального фонду шляхом збільшення на 7,6 млрд гривень видатків на надання пільг і житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг.

За прийняття відповідного законопроекту № 7258 проголосувало 292 депутатів при мінімально необхідних 226, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Рада також збільшила на 1,7 млрд грн видатки на грошове забезпечення для збереження діючих розмірів виплат поліцейським та особам рядового і начальницького складу цивільного захисту, у тому числі 1,6 мільярда для Нацполіції та 0,1 млрд грн - для ДСНС.

Крім того, збільшено субвенцію місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на 1,1 млрд грн, а також медичну субвенцію у сумі 0,3 млрд грн для своєчасної виплати зарплати медпрацівникам закладів охорони здоров’я.

Читайте також: Призначення губернаторів: Рада змінила "правила гри"

Парламент також прийняв рішення перерахувати субвенції з держбюджету у розмірі 1,8 млрд гривень обласному бюджету Донецької області на погашення заборгованості за електричну енергію підприємств водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-