До Києва їдуть експерти МВФ – обговорювати проект бюджету-2018

До Києва їдуть експерти МВФ – обговорювати проект бюджету-2018

Укрінформ
Команда у складі кількох експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ у період з 9 по 17 листопада для проведення технічного обговорення проекту бюджету на 2018 рік.

Про це заявив у середу в Києві постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман, повідомили Укрінформу у прес-службі Фонду.

"Команда у складі кількох експертів МВФ відвідає Київ у період з 9 по 17 листопада для проведення технічного обговорення проекту бюджету на 2018 рік", - зазначив він.

Раніше в.о. голови НБУ Яків Смолій заявляв, що регулятор очікує на прибуття місії Міжнародного валютного фонду в Україну в листопаді.

Як повідомляв Укрінформ, у Національному банку очікують, що Україна у I кварталі 2018 року отримає транш від МВФ в розмірі $2 млрд і ще один транш протягом того ж року у розмірі $1,5 млрд.

Читайте також: МВФ назвав умови наступного траншу для України

У березні 2015 року МВФ схвалив програму кредитування економіки України із впровадженням механізму розширеного фінансування (EFF) загальним обсягом $17,5 млрд терміном на 4 роки. Перший транш на $5 млрд Україна отримала у березні 2015 року, другий - на $1,7 млрд у серпні 2015 року, третій - на $1 млрд у вересні 2016 року, четвертий - на $1 млрд у квітні 2017 року. П'ятий транш МВФ Україні на суму $1,9 млрд був запланований на червень-липень цього року. Проте його надання було відтерміноване.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-