Імпорт із Канади не зашкодить українським виробникам - Микольська

Імпорт із Канади не зашкодить українським виробникам - Микольська

Укрінформ
Україна завозить із Канади товари, які сама не виробляє, тому зростання канадського імпорту не зашкодить українським виробникам.

Таку думку в інтерв'ю Укрінформу висловила заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України Наталія Микольська. 

«У нас немає страху, що канадський імпорт може зашкодити українському виробнику, оскільки Канада постачає до України товари і послуги, які ми все одно самостійно не виготовляємо, і завозили б з інших країн», - сказала Микольська.

Читайте також: Експорт до Канади за вісім місяців зріс на 74% — Микольська

Вона додала, що канадські товари збільшують пропозицію на українському ринку і утримують ціни від зростання. «Навпаки, ми зацікавлені в тому, аби на ринку України було якомога більше якісних товарів із Канади, бо вони створюють конкуренцію європейському імпорту, перешкоджаючи таким чином зростанню ціни», - зазначила заступник міністра.

Серед найзатребуваніших в Україні канадських товарів Микольська назвала новітнє обладнання для модернізації виробництв, рибу, морепродукти та ліки. «Важливо не закриватися від імпорту, а робити все, аби зростала кількість українського експорту», - підсумувала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-