Нафтогаз готовий презентувати стратегію розвитку без оператора ГТС

Нафтогаз готовий презентувати стратегію розвитку без оператора ГТС

Укрінформ
24-25 жовтня в рамках 20-ої виставки «Нафта і газ 2017» НАК «Нафтогаз України» проведе міжнародну конференцію та презентує стратегію свого розвитку.

Про це Укрінформ повідомили в департаменті з корпоративних комунікацій Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

"Під час конференції буде презентовано стратегію розвитку Нафтогазу після відокремлення оператора газотранспортної системи України, план та хід реалізації анбандлінгу, а також аналіз стану лібералізації ринку природного газу України, зокрема питання конкуренції, ціноутворення, відкриття сегменту постачання газу побутовим споживачам", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Управління ГТС: Rothschild допоможе Нафтогазу з пошуком партнера

У другий день роботи конференції більшість панелей та дискусій буде присвячено питанням енергоефективності та альтернативної енергетики як новим стратегічним напрямам роботи Нафтогазу.

Зазначається, що у конференції візьмуть участь посли США, Норвегії, Австрії, Польщі в Україні, представники ЄБРР, Європейської Комісії, міжнародних консалтингових груп, енергетичного бізнесу та громадських організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-