Білорусь через чуму заборонила ввезення свинини ще з 4 областей України

Білорусь через чуму заборонила ввезення свинини ще з 4 областей України

Укрінформ
Білорусь вжила додаткових заходів для обмеження ввезення свинини ще з чотирьох регіонів України, а також Польщі та Латвії, у зв'язку із реєстрацією нових випадків захворювання на африканську чуму свиней (АЧС).

Така інформація розміщена на сайті Департаменту ветеринарного і продовольчого нагляду Мінсільгосппроду Білорусі, повідомляє БЕЛТА.

За інформацією Міжнародного епізоотичного бюро, нові випадки захворювання на африканську чуму свиней зареєстровано на території Одеської, Луганської, Вінницької та Рівненської областей України, Люблінського воєводства Польщі, Аглонського краю Латвії.

Читайте також: Мінагро: Україна планує експортувати 16,5 мільйона тонн пшениці

"У зв'язку з цим вживаються додаткові заходи щодо запобігання ввезенню на територію Білорусі з цього регіону живих свиней, свинини та продуктів її переробки, шкіряної, рогокопитної та кишкової сировини, щетини, мисливських трофеїв, отриманих від сприйнятливих видів тварин, та іншої продукції. У департаменті Мінсільгосппроду інформують про необхідність вжиття додаткових заходів контролю щодо забезпечення біологічного захисту великих свинарських комплексів, свинарських ферм та господарств усіх форм власності", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-