Мінекономіки анонсувало обговорення українсько-азербайджанської співпраці

Мінекономіки анонсувало обговорення українсько-азербайджанської співпраці

Укрінформ
Засідання спільної міжурядової Українсько-Азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва відбудеться у Києві наступного року. 

Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Зокрема, зазначають в Мінекономрозвитку, деталі проведення даного заходу має узгодити перший віце-прем’єр міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, який сьогодні, 19 жовтня, розпочав офіційний візит до Азербайджану.

"У рамках свого офіційного візиту Степан Кубів узгодить деталі проведення 12-го засідання спільної міжурядової Українсько-Азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва, що має відбуватися у Києві у 2018 році. Зокрема, Україна зацікавлена у співпраці з Азербайджаном у паливно-енергетичній, транспортній, промисловій і науковій сферах", - йдеться у повідомленні.

У програмі візиту Степана Кубіва передбачено зустрічі з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, Прем‘єр-міністром Артуром Расі-заде, Міністром економіки Шахіном Мустафаєвим, українською діаспорою, а також круглий стіл з підприємцями Азербайджану. Крім цього, планується підписання двох документів: договору про співробітництво між «Українським інститутом вина» і Азербайджанським науково-дослідним інститутом виноградарства та виноробства та меморандуму про взаєморозуміння між «Азербайджанською інвестиційною компанією» і українським «Підприємство по виробництву інсулінів «Індар»

Читайте також: Кабмін визначив пріоритети інноваційної діяльності на 2017-2021 роки

Нагадаємо, 3 жовтня 2017 року у рамках офіційного візиту в Азербайджанську Республіку відбулася зустріч глави МЗС України Павла Клімкіна з прем’єр-міністром Азербайджану Артуром Расізаде. Сторони обговорили широке коло питань щодо перспектив поглиблення українсько-азербайджанської співпраці в економічній, енергетичній, транспортній, сільськогосподарській та інших сферах. У цьому зв’язку сторони наголосили на важливості проведення 12-го засідання спільної міжурядової Українсько-Азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-