Уряд: Рамкову програму партнерства з ООН до 2022 року підпише Кубів

Уряд: Рамкову програму партнерства з ООН до 2022 року підпише Кубів

Укрінформ
Кабмін  уповноважив першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва на  підписання рамкової програми партнерства між урядом України та ООН на 2018-2022 роки.

Таке  рішення було прийняте на засідання уряду в середу, 18 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Ця програма передбачає підписання нового стратегічного документа на 5 років (до 2022 року) для подальшого фінансування установами, фондами та програмами системи Організації Об’єднаних Націй . Допомога ООН надаватиметься за чотирма напрямами партнерства: стале економічне зростання, навколишнє середовище і зайнятість; рівний доступ до якісних та інклюзивних послуг і соціального захисту; демократичне врядування, верховенство права і громадська участь; безпека громадян, соціальна єдність і відновлення з особливим акцентом на Сході.

Читайте також: Закон про приватизацію прискорить зростання економіки - Гройсман

Орієнтовний обсяг ресурсів, які передбачається залучити на реалізацію Рамкової програми ООН в Україні, становить $675 млн 579 тис. на період 2018-2022 років.

Підписання угоди має відбутись під час тижня ООН, присвяченого Дню ООН, що відзначається 24 жовтня 2017 року, а також з огляду на відзначення цього року 25 річниці ООН в Україні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-