Бюджет-2018 показує, як розвиватиметься країна - Гройсман

Бюджет-2018 показує, як розвиватиметься країна - Гройсман

Відео
Укрінформ
Проект бюджету на наступний рік передбачає як мінімум 3% економічного зростання. Це означає, що наступного року буде вироблено на 400 мільярдів гривень більше товарів і послуг, ніж цьогоріч.

Про це в середу під час засідання уряду заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За останні 9 місяців ми вперше сформували бюджету резолюцію на три роки вперед, де чітко показали, як ми бачимо розвиток національної економіки. Ми вчасно внесли проект бюджету на 2018 рік, сформований на основі резолюції. Ми чітко показали, як розвиватимемо країну наступного рокуі", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що Україна продовжує працювати з міжнародними партерами.

"Що стосується економічного зростання, дуже важливо використати усі можливості України для інтеграції в світову економіку", - додав Гройсман.

Прем'єр також висловив думку, що Україна має так розвивати національну економіку, щоб не робити запозичень.

Читайте також: Гройсман закликав посилити економічну співпрацю України і Мальти

"Ми можемо забезпечити якісне зростання національної економіки - навіть більше 3%, які ми плануємо на наступний рік. Що таке 3% зростання? Це більше на 400 млрд грн товарів і послуг у наступному році, ніж у цьому. Це десятки тисяч робочих місць, це 170-180 млрд грн, направлених на фонд оплати праці українських працівників. І я вважаю, що це цифри не граничні, їх можна збільшувати за умови системних реформ і змін", - зазначив Гройсман. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-