АМПУ планує будівництво в Одеському порту причалу, який прийматиме судна Panamax

АМПУ планує будівництво в Одеському порту причалу, який прийматиме судна Panamax

Укрінформ
Адміністрація морських портів України (АМПУ) оголосила відкриті торги на завершення будівництва причалу 1-з в Одеському морському порту і днопоглиблення прилеглої до нього акваторії.

Про це повідомляє прес-служба АМПУ.

"Причал 1-з необхідний для перевантаження генеральних вантажів на Андросовському молу порту. Його довжина має становити 254 метра, а глибина підхідного каналу до причалу - 12 метрів. Реалізацію проекту буде здійснено упродовж року в рамках державно-приватного партнерства - при співпраці держави з портовими операторами, приватними інвесторами та міжнародними фінансовими інститутами. Причал зможе приймати судна типу Panamax, а в його тилу буде зведено потужний зерновий термінал", - цитує прес-служба керівника АМПУ Райвіса Вецкаганса.

Читайте також: Угорці вивчають можливості Одеського порту як транзитера контейнерних вантажів

Узяти участь в процедурі можуть українські та іноземні компанії. Для цього необхідно подати документи, згідно з установленими АМПУ вимогами, до 9 листопада 2017 року. Очікувана вартість виконання робіт становить 203 мільйони 400 тисяч гривень без урахування ПДВ.

"Перед Одеською філією АМПУ поставлено завдання - провести тендер прозоро, конкурентно, із залученням максимальної кількості учасників", - наголосив Вецкаганс.

У прес-службі нагадали, що раніше АМПУ провела тендер для визначення підрядної компанії, яка проведе реконструкцію причалу № 7 в Одеському порту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-