У Мінсоцполітики заявляють, що українці почали отримувати суттєво збільшені пенсії

У Мінсоцполітики заявляють, що українці почали отримувати суттєво збільшені пенсії

Укрінформ
Внаслідок проведення пенсійної реформи українські пенсіонери почали отримувати доплати до пенсій у рамках проведення осучаснення.

Про це інформує прес-служба Міністерства соціальної політики. 

Як зазначається, одразу після набрання чинності законом про пенсійну реформу, були проведені заплановані та завчасно підготовлені заходи щодо інформування населення про новий розмір пенсійного забезпечення та нарахування доплат. Таким чином, пенсіонери отримують сповіщення про надходження додаткових коштів та їхню кількість.

Для кожного громадянина розмір доплати визначається індивідуально, а її розмір залежить від таких показників як стаж роботи та коефіцієнт заробітної плати, інформує  прес-служба відомства.

«Деякі громадяни, які отримали суттєве підвищення пенсій, не ймуть цьому віри та телефонують до відділень Пенсійного фонду України, щоб пересвідчитись у правдивості інформаційних сповіщень. Деяких громадян доводиться довго переконувати в тому, що вони нарешті отримали пенсію, яка відповідає їхній багаторічній важкій праці», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Уряд розраховує на 10% зменшення кількості субсидіантів цьогоріч

Також на сайті Мінсоцполітики розмістили записи деяких розмов із особами, котрі отримали пенсії після перерахунку. «Пропонуємо до Вашої уваги записи таких телефонних розмов. Якщо у змін є обличчя, то це їх голоси та емоції», -  зазначає прес-служба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-