Український авіазавод і Rockwell Collins підписали стратегічну угоду

Український авіазавод і Rockwell Collins підписали стратегічну угоду

Укрінформ
ДП "410 Завод Цивільної Авіації" та провідна американська корпорація Rockwell Collins, яка спеціалізується на виготовленні та розробці цифрових та електронних систем для авіації, а також іншої авіоніки, підписали меморандум про співпрацю.

Про це інформує прес-служба ДП "Укроборонпром".

"Досягнуті домовленості дозволяють значно розширити можливості "410 Заводу Цивільної Авіації", який є одним із провідних підприємств авіаційного кластеру "Укроборонпрому" та спеціалізується на ремонті літаків та двигунів. Саме на цьому заводі нове життя отримують військово-транспортні літаки, які знаходяться на озброєнні Збройних сил України", - йдеться у повідомленні.

Авіоніка від Rockwell Collins відповідає найвищим міжнародним стандартам, що дозволить в подальшому українським авіабудівникам використовувати під час ремонту та модернізації літаків передові американські технології.

Підписання меморандуму відбулось на міжнародній виставці "Зброя та безпека-2017", яка стартувала 10 жовтня у Києві, де ДК "Укроборонпром" демонструє передові досягнення оборонно-промислового комплексу України, а також поглиблює взаємовигідну військово-технічну співпрацю з міжнародними партнерами.

Читайте також: AUSA-2017: Україна представила новий безпілотний "Фантом-2" у Вашингтоні

"Завод 410 ЦА" є лідером авіаційного кластеру "Укроборонпрому", який зарекомендував себе на українському ринку, як надійний партнер. Зараз ми активно виходимо на міжнародний ринок, укладаємо домовленості з провідними корпораціями світового ринку. І домовленості з Rockwell Collins відкривають для нас абсолютно нові можливості, які будуть застосовані для посилення України. В результаті співпраці завод планує не тільки встановлювати сучасне бортове обладнання, й з часом поглибити співпрацю, ставши регіональним дилером, що дозволить самостійно виконувати рекламаційні та гарантійні ремонти обладнання. В рамках проекту фахівці заводу пройдуть відповідне навчання", – прокоментував Генеральний директор ДП "Завод 410 ЦА" Віктор Ганькевич.

Фото: Rockwell Collins

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-