Укрспирт експортуватиме горілку до Німеччини, на черзі Італія та Франція

Укрспирт експортуватиме горілку до Німеччини, на черзі Італія та Франція

Укрінформ
Державне підприємство «Укрспирт» експортуватиме горілку власної торговельної марки до Німеччини.

Про це в ході робочої зустрічі домовились керівник підприємства Юрій Лучечко із засновником компанії MAXIFOOD Марко Бокачо.

«Зараз основним завданням нашого підприємства є відновлення його експортного потенціалу, і горілка ТМ «Старожитня» є першим важливим кроком на цьому шляху. Це перша горілка державного виробництва, що виходить на європейський ринок. Вірю, що це дуже перспективний напрямок і наша продукція зможе бути конкурентоспроможною, як серед представників української діаспори, так і серед європейських споживачів.Для цього в нас є необхідні виробничі потужності, якісна сировина і зручне географічне розміщення» - прокоментував Лучечко.

Зазначається, що йдеться про горілку ТМ «Старожитня», яка виробляється на Луцькому МПД ДП «Укрспирт» та зараз готується до презентації. Марко Бокачо зауважив, що ця горілка має велике майбутнє на європейському ринку, адже поєднує всі необхідні для цього складові: якість, смакові властивості, доступну ціну та стильний дизайн пляшки.

Читайте також: Кабмін визначився з керівником Укрспирту

Наразі, до відправлення вже готується перша партія горілки.

Окремо європейський партнер відзначив якість українського спирту та висловив бажання вести переговори про його поставку до Італії та Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-