Укрзалізниця преміюватиме працівників гостродефіцитних професій – Кравцов

Укрзалізниця преміюватиме працівників гостродефіцитних професій – Кравцов

Укрінформ
Керівництво ПАТ «Укрзалізниця» виділить додаткове фінансування для виплати премій основному робітничому персоналу філій та працівникам, які безпосередньо забезпечують перевезення вантажів та пасажирів. 

Про це заявив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, повідомили Укрінформу з прес-служби транспортного відомства.

«Ми виплачуватимемо премії нашим працівникам виробничих спеціальностей, насамперед гостродефіцитних професій. Це дозволить зберегти в залізничній галузі високопрофесійних фахівців, покращити їхній матеріальний добробут, а також надати їм додатковий стимул працювати ще ефективніше. Переконаний, що робота залізничників, які, зокрема, працюють на колії, ведуть поїзди чи ремонтують рухомий склад, є відповідальною та соціально важливою й має бути конкурентною на ринку праці», - наголосив Кравцов.

Читайте також: АМКУ заблокував частину тендерів на закупівлю піввагонів для Укрзалізниці

За його словами, премії з додаткового фонду отримуватимуть, зокрема, працівники локомотивних та поїзних бригад, працівники, які здійснюють поточний та капітальний ремонт рухомого складу, оглядачі вагонів, працівники контактної мережі, працівники, пов’язані з рухом поїздів, працівники деяких основних виробничих професій господарства колії.

Кравцов також зазначив, що кошти з виділеного додаткового фонду направлятимуться виключно на виплату премій працівникам гостродефіцитних та основних професій за виконання основних виробничих показників, визначених положеннями про преміювання працівників виробничих підрозділів, у розмірі розрахованого права. 

Раніше повідомлялося, що Євген Кравцов доручив підрозділам розпочати широкомасштабну кампанію з будівництва житла для залізничників на 2018-2021 роки, яким забезпечуватиметься, у першу чергу, персонал виробничих спеціальностей залізничної галузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-