Укрпошта та пошта Китаю: співпраця розширюватиметься

Укрпошта та пошта Китаю: співпраця розширюватиметься

Укрінформ
ПАТ «Укрпошта» має наміри розширити співробітництво з Державним поштовим бюро Китаю.

Про це повідомляється на сайті Мінінфраструктури з посиланням на підсумки переговорів представників Мінінфраструктури та "Укрпошти" з делегацією Державного поштового бюро Китаю (центральний орган виконавчої влади Китайської Народної Республіки в галузі поштового зв’язку). 

"Під час зустрічі були обговорені шляхи розширення співробітництва між КНР та Україною у галузі поштового зв’язку, транспортних перевезень пошти, можливості розширення співробітництва щодо проекту «Шовкового шляху» з Китаю до України тощо", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укрпошта отримала ліцензію на постачання газу

Сторони підписали протокол про наміри розширення співробітництва в галузі реформування та розвитку поштового зв’язку та експрес-перевезень, організації обміну досвідом та навчанням, поглиблення та зміцнення співпраці у рамках Всесвітнього поштового союзу між призначеними операторами поштового зв’язку обох країн.

Довідка.

Китай є світовим лідером із розвитку електронної комерції та супутньої логістичної інфраструктури. Група «Китайська пошта» є найбільшим за масштабами діяльності поштовим оператором світу: більше 800 тис. співробітників та понад 80 тис. відділень. Щодня Китайська пошта обробляє близько 100 млн відправлень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-