Кабмін дав Фіскальній службі ще 420 мільйонів – на більші зарплати

Кабмін дав Фіскальній службі ще 420 мільйонів – на більші зарплати

Укрінформ
Кабінет міністрів ухвалив рішення спрямувати 421,6 млн грн, отриманих від перевиконання митних платежів за травень поточного року, на потреби Державної фіскальної служби.

Про це йдеться в постанові уряду № 604-р від 6 вересня 2017 року, оприлюдненій на Урядовому порталі.

"Уряд прийняв рішення щодо спрямування 421,6 млн грн, або 9,99% перевиконання митних платежів за травень 2017 року на функціонування контролюючих органів у значенні, наведеному у Податковому кодексі України. Рішення уряду спрямоване на реалізацію вимог пункту 11 статті 11 та пункту 22 статті 14 Закону України від 21 грудня 2016 року №1801 "Про Державний бюджет України на 2017 рік" стосовно спрямування контролюючим органам у значенні, наведеному у Податковому кодексі України за окремим рішенням Кабінету міністрів до 10 відсотків перевиконання загального обсягу митних платежів, визначеного помісячним розписом доходів загального фонду державного бюджету", - пояснили в Секретаріаті Кабміну. 

Читайте також: Підвищення мінімалки принесло додатково 11 мільярдів у ПФУ — Порошенко

При цьому, як наголосили в уряді, Державна фіскальна служба здійснюватиме контроль за цільовим та ефективним використанням зазначених коштів.

Передбачається, що кошти будуть спрямовані на підвищення оплати праці, а також на інфраструктурні проекти щодо будівництва, реконструкції, технічного та інформаційного забезпечення контролюючих органів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-