Приват обмежив онлайн-продаж валюти

Приват обмежив онлайн-продаж валюти

Укрінформ
Сервіс безготівкових валютно-обмінних операцій для фізичних осіб, що здійснюються через Приват24, буде приведено у відповідність до вимог чинного законодавства. 

Про це повідомляє прес-служба банку.

"З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства діяльності банку в частині забезпечення проведення банківських операцій та у зв’язку з вимогами законодавства України здійснювати безготівкові валютно-обмінні операції фізичні особи можуть виключно через Міжбанківський валютний ринок (МВРУ). Регламент проведення таких операцій в онлайн-банку Приват24 змінюється відповідно до вимог постанови НБУ № 281 від 10.08.2005 із змінами та доповненнями «Положення про порядок та умови торгівлі іноземною валютою»", - пояснили в Приваті.

Як повідомили в банку, згідно з приведеною у відповідність до вимог законодавства технологією продати валюту в дистанційних каналах банку можна буде в робочі дні з 10:00 до 16:00 за поточним курсом на момент проведення операції.

Читайте також: Moody's підвищило рейтинг ПриватБанку

Крім того, ПриватБанк розробляє новий функціонал сервісу онлайн-покупки валюти, через що приймання заявок на цей вид операцій тимчасово буде призупинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-